Gedalift

Onze Diensten

Gedalift Huren

Waarom een Gedalift huren?

Opbouwliften kunnen flexibel worden ingezet bij verschillende soorten gebouwen en omgevingen, wat ze tot een veelzijdige oplossing maakt voor verhuizingen. Tijdens een verbouwing of een opengebroken straat is het een prima alternatief.

De werking van een Gedalift

De Gedalift is een opbouwlift en kan portable vervoerd worden door uw voordeur naar uw achtertuin. Dit zorgt ervoor dat we op bepaalde plekken de lift kunnen inzetten om vooralsnog uw goederen naar boven te kunnen liften. De maximale hoogte die een Gedalift kan bereiken is de 2e tot 3e verdieping.

 

De voordelen van een Gedalift

  1. Veiligheid en Stabiliteit: GEDA-liften zijn ontworpen met strenge veiligheidsnormen, wat zorgt voor stabiliteit en veilig transport van zware of omvangrijke goederen naar hogere verdiepingen.

  2. Draagkracht: Deze liften kunnen zware lasten, zoals meubels, bouwmaterialen en gereedschappen, eenvoudig en betrouwbaar vervoeren.

  3. Efficiëntie: Het gebruik van een GEDA-lift versnelt het transportproces, waardoor het ideaal is voor projecten die binnen een strakke tijdlijn moeten worden afgerond.

  4. Ruimtebesparing: Dankzij het compacte ontwerp kunnen GEDA-liften worden gebruikt in gebieden met beperkte ruimte, zoals smalle straatjes of locaties met weinig manoeuvreerruimte.

  5. Flexibiliteit: GEDA-liften zijn geschikt voor een breed scala aan projecten, waaronder verhuizingen, bouwprojecten en renovaties. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de hoogte en het type last dat moet worden vervoerd.

  6. Bescherming tegen Schade: Door de last verticaal te vervoeren in plaats van door smalle trappenhuizen, wordt het risico op beschadiging van goederen of het gebouw aanzienlijk verminderd.

Onze zakelijke partners

Samenwerkingen

Scroll naar boven